Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix

El regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas i l'alcalde de Vilablareix han rebutjat la celebració el proper 28 de juny de l'acte de la Fundación Princesa de Girona.

15/06/2018 Política

L'alcalde de Vilablareix (Gironès) ha rebutjat acollir els premis Princesa de Girona, després que la Casa Reial ha comunicat que els guardons es lliuraran a aquest municipi el proper 28 de juny arran la negativa de la ciutat de Girona a donar-los cabuda a l'Auditori de la Fira. El regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas  ha publicat una carta oberta on critica la decisió dels germans Roca de llogar el seu espai Mas Marroch de Vilablareix perquè la Fundación Princesa de Girona pugui lliurar els seus premis anuals.

D'altra banda, l'Ajuntament de Caldes de Malavella ha emès un comunicat on manifesten el seu "profund rebuig" a la presència de Felip VI al municipi de cares a la celebració de la trobada anual de 'Rescatadors de talent' que tindrà lloc l'endemà (29 de juny) a l'hotel Camiral ubicat dins el PGA Golf Caldes de Malavella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid