Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara
Mascletà per la reciprocitat!

Recorden que no n'hi ha cap impediment tècnic que impossibilite la reciprocitat, que només es deu a decisions polítiques condicionades per la mediocritat o per la por a desafiar l'ordre centralitzador que tant de mal fa a la nostra llengua i cultura i la normalitat democràtica.

14/03/2023 Llengua

La campanya Reciprocitat Ara, s'apunta a les diverses mascletades de Falles i Gaiates i felicita tota la ciutadania de les ciutats que ara estan en festes.

La campanya Reciprocitat Ara!, recorda que, en uns temps on les imatges circulen a "cor que vola" per tots els mitjans audiovisuals existents, continuar impedint la reciprocitat de les ràdios i TV,s públiques de tot el nostre àmbit lingüístic, es converteix en un límit incomprensible de la festa i de la llibertat d'informació. Un límit, a més, inacceptable, innecessari i antidemocràtic.

Reciprocitat Ara!, considera que la nostra Ràdio i TV pública À Punt i les empreses anunciadores, han perdut un any més l'oportunitat d'ampliar els seus nivells d'audiència, en desaprofitar l'important ressò que podrien tindre la retransmissió dels principals esdeveniments festius de les Falles i les Gaiates de Castelló, si gaudiren de la normalitat que suposaria la reciprocitat plena. La ceguesa de no veure la potencialitat de les nostres festes –i d'altres continguts-- com a mecanisme per a guanyar xifres rellevants de quota de pantalla, només és comparable a la mediocritat en la qual ens submergeixen els nostres governants, quan obliden la seua responsabilitat de dirigir el País.

Segons Antoni Infante, portaveu de la campanya "La preferència dels nostres líders i lideresses, per ser i comportar-se com a simples delegats territorials del govern de Madrid, en lloc d'un autèntic govern valencià, els converteix en part de la gent que ens domina, però no en part de la gent que ens dirigeix. Es veu que, lamentablement, eixe és el lloc que han elegit per a passar a la història".

La campanya, recorda que no n'hi ha cap impediment tècnic que impossibilite la reciprocitat, que només es deu a decisions polítiques condicionades per la mediocritat o per la por a desafiar l'ordre centralitzador que tant de mal fa a la nostra llengua i cultura i la normalitat democràtica.

També reconeixen i ens feliciten pels avanços assolits en la cooperació entre les corporacions dels mitjans de comunicació públics del País Valencià, les Illes Balears i Catalunya, però recordem que sense una veritable reciprocitat plena, no estarem en condicions d'aprofitar totes les sinergies culturals, tècniques i de mitjans que podrien desenvolupar-se.

 

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  6. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  9. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid