Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Comença la sisena edició de l'Escola d'Estiu de la CUP

L'escola arrencarà aquesta tarda amb la presentació del Centre d'Estudis d'Unitat Popular (CEUP) com un espai i laboratori de pensament i anàlisi de la realitat amb l'objectiu de transformar-la.

16/09/2022 Política
Sota el lema "La llibertat és un hàbit",  l'Escola d'Estiureunirà més de seixanta ponents els pròxims dies 16, 17 i 18 de setembre a La Nau Bostik (Barcelona). Allà, es reflexionarà sobre el context polític, econòmic i social que vivim actualment tot posant el focus en la sobirania i la comunitat i així, traçar el camí cap a les eleccions municipals. Avui en dia ja hi ha més quatre-centes persones inscrites.

L'escola arrencarà divendres 16 amb la presentació del Centre d'Estudis d'Unitat Popular (CEUP) com un espai i laboratori de pensament i anàlisi de la realitat amb l'objectiu de transformar-la.

Seguirà el dissabte, amb nombroses xerrades que comptaran amb la participació d'intel·lectuals i activistes socials de l'àmbit nacional i internacional com Jasbir Puar, Marcello Musto, Carlos Fernández Líria o Teresa Rodríguez. Un dia que es tancarà amb un concert a càrrec dels músics Rodrigo Laviña amb Extraño Weys.

I finalment, es tancarà diumenge amb un acte polític on intervindran Edgar Fernández i Laure Vega com a portaveus del Secretariat Nacional de l'organització i l'exdiputada i represaliada per la justícia espanyola Anna Gabriel a partir les 14.30 a la mateixa Nau Bostik.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid