Unitat Popular
Comença la sisena edició de l'Escola d'Estiu de la CUP

L'escola arrencarà aquesta tarda amb la presentació del Centre d'Estudis d'Unitat Popular (CEUP) com un espai i laboratori de pensament i anàlisi de la realitat amb l'objectiu de transformar-la.

16/09/2022 Política
Sota el lema "La llibertat és un hàbit",  l'Escola d'Estiureunirà més de seixanta ponents els pròxims dies 16, 17 i 18 de setembre a La Nau Bostik (Barcelona). Allà, es reflexionarà sobre el context polític, econòmic i social que vivim actualment tot posant el focus en la sobirania i la comunitat i així, traçar el camí cap a les eleccions municipals. Avui en dia ja hi ha més quatre-centes persones inscrites.

L'escola arrencarà divendres 16 amb la presentació del Centre d'Estudis d'Unitat Popular (CEUP) com un espai i laboratori de pensament i anàlisi de la realitat amb l'objectiu de transformar-la.

Seguirà el dissabte, amb nombroses xerrades que comptaran amb la participació d'intel·lectuals i activistes socials de l'àmbit nacional i internacional com Jasbir Puar, Marcello Musto, Carlos Fernández Líria o Teresa Rodríguez. Un dia que es tancarà amb un concert a càrrec dels músics Rodrigo Laviña amb Extraño Weys.

I finalment, es tancarà diumenge amb un acte polític on intervindran Edgar Fernández i Laure Vega com a portaveus del Secretariat Nacional de l'organització i l'exdiputada i represaliada per la justícia espanyola Anna Gabriel a partir les 14.30 a la mateixa Nau Bostik.