Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Txiki
Actes en el 47è aniversari de l'afusellament de "Txiki" a Cerdanyola del Vallès
24/09/2022 Política
En el 47è aniversari de l'afusellament de Jon Paredes Manot "Txiqu" es realitzarà l'acte que es de memòria el proper diumenge 27 a les 12h al bosc del cementiri de Collserola, a la pista forestal de Can Catà, on va ser assassinat per un escamot de guàrdies civils voluntaris.

Des fa anys s'hi celebra un acte d'homenatge i record a "Txiki", un dels darrers assassinats pel franquisme, en què hi assiteixen familiars, amics i persones que hi mantenen la memòria d'aquest lluitador basc, amb intervencions i ofrena floral.

Acte a l'antiga presó Model

En el marc de la celebració del 47è aniversari de l'afusellament de "Txiki" es va realitzar un acte divendres 23 de setembre a l'antiga presó Model.

Hi participaren Iñigo Ruíz de Pinedo, d'EH Bildu, Magda Oranich, advocada, i David Budria, represaliat en l'operació 23S contra els CDR. L'acte comptà amb unes actuacions musicals de Joan Pere Le Bihan i Dani Gallardo.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid