Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internet
Mobilització del "Volem Google En Català!"
21/07/2022 Comunicació

El compte d'Apps en català ha difós una convocatòria de reclamació de Google en català per a demà 22 de juliol.

Segons els activites a favor de la catalització d'internet, ells serveis de @Google van començar oferint-se en català, però "últimament ens discriminen en cada servei nou que presenten. Ja n'hi ha prou! Aquest divendres, a les 8 del matí, piularem conjuntament que volem Google En Català!"

Recorden que demà, 22 de Juliol, farà 1 més del llançament @googlenews a l'Estat espanyol, sense incloure mitjans escrits en català. Després d'un més reclamant que es faci efectiva la catalització de Google, recorden que "La censura de mitjans hauria d'estar prohibida!"

I emplacen als usuaris de la xarxa a piular "tots junts a les 8 del matí. Volem Google En Català!"

D'altra banda, Cabassers.org, que treballa per regularitzar i respectar la toponímia catalana, també s'ha afegit a aquesta crida de demà per reclamar que Google i Google Maps respectin el català a la xarxa.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid