Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de fam
Salvador Ribot comença vaga de fam pel català a Celrà

Es membre de l'Assemblea de Representants de Consell per la República Catalana, Jutge de Pau represaliat a l’any 2004 per fer servir el català al Registre Civil, portaveu per Girona dels Jutge. El portaveu durant la vaga de fam serà el diputat Dani Cornellà

27/05/2022 Llengua
Salvador Ribot, aquest matí a les 9h he començat una Vaga de fam pe lcatalà a Celrà. Tip i cansat de la política autonòmica he optat per la desobediència civil per obrir la consciència a la societat de l'importància de defensar l'actual llei de política lingüística del 1982.

El grup de suport ha establert un horari de visites de 8:00 a 22:00 per parlar i debatre; podeu venir a partir d'avui (divendres, dissabte, diumenge, dilluns ... fins el dia que retirin l'acord entre Erc, Junts, Psc i Comuns per donar resposta a la sentència del 25% a les escoles catalanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid