Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MeridianaResisteix
Tercera nit de prohibició del tall de 'Meridiana Resisteix' i de la llibertat de manifestació

Per tercera nit, sense autocrítica ni diàleg, agents antiavalots dels Mossos han impedit el tall de 'Meridiana Resisteix' i la llibertat de manifestació, per ordre del Departament d'Interior. El Govern autonòmic ha posat en punt de mira en la protesta que es porta a terme des del 2019 per reivindicar la llibertat dels presos polítics i exiliats

17/02/2022 Política

Els veïns s'han tornat a concentrar per portar a terme el tall de 'Meridiana Resisteix', després que ahir i diumenge la policia autonòmica els impedís realitzar el tall de l'avinguda Meridiana. Novament el el cordó de la policia ha desplaçat els concentrats fins a la placeta davant de l’estació de Renfe de Sant Andreu Arenal. Molts dels manifestants s'han assegut com a protesta per la persecució ordenada per Interior. En altres casos les assegudes s'han realitzat a la via i han estat desallotjats pels antiavalots per la força.

Aquesta operació per ordre d'Interior es va executar per primer diumenge al vespre, l'endemà que la manifestació de #MeridianaResisteix realitzés una gran convocatòria de suport el passat dissabte. Durant tres nits consecutives agents dels Mossos han impossibilitat el tall que es porta a terme a la Meridiana des de 2019.

Fa pocs dies Interior va retirar l’autorització a aquesta protesta, pressionada per grups ultradretans i pel mateix ajuntament de Barcelona governat per Ada Colau, que ha realitzat declaracions contràries a aquesta protesta.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid