Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
Hèctor López Bofill es defensa dels atacs que està patit a les últimes hores per haver piulat sobre les contradiccions independentistes

La Universitat Pompeu Fabra estudia sancionar López Bofill (professor i regidor de JxCat a Altafulla) per 'parlar de morts'

31/12/2021 Drets i Llibertats

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) estudiarà si sanciona el seu professor Hèctor López Bofill per un missatge en el seu perfil de Twitter del passat dilluns dia 27 de desembre en el qual deia 'Contradiccions independentistes 1: s'admet resignadament que morin gairebé 25.000 persones de Covid-19 i ens dona un terror absolut que es mori algú com a conseqüència d'un conflicte d'emancipació nacional'.

Aquesta piulada d'Hector López Bofill, que a més a més de professor de l'UPF és regidor de Junts per Catalunya (JxCat) a l'Ajuntament d'Altafulla, ha donat lloc a un comunicat per part de la UPF en aquesta mateixa xarxa social, en la qual es desmarca del posicionament del seu docent i avisa que explorarà si 'pertoca empendre algun tipus d'acció'.

Avui López Bofill ha escrit a Twitter que 'En comptes de pressionar la direcció de la UPF encoratjo a aquells que volen retallar la llibertat d’expressió d’un professor universitari que em denunciïn i que facin el ridícul com ho va fer el fiscal espanyol que ja va provar d’inhabilitar-me'.

 

La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (i una professora de l'UPF) han sortit en defensa del professor Hèctor López Bofill. El maig del 2017 Bofill va ser citat per la fiscalia per haver expressat unes opinions personals en una sèrie de piulets

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid