Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTERSINDICAL
Se celebra l'Assemblea General de la Unió Territorial de Comarques Gironines de la Intersindical-CSC

L'afiliació de la Intersindical-CSC a les comarques gironines ha triat un nou Secretariat Territorial que liderarà el sindical independentista durant els propers quatre anys.

20/02/2021 Laboral
Aquest matí de dissabte, la Intersindical-CSC ha celebrat l'Assemblea General de la Unió Territorial de Comarques Gironines. L'acte inaugural l'ha realitzat el Secretari General de la Intersindical-CSC, en Sergi Perelló.

L'afiliació de la Intersindical-CSC a les comarques gironines ha triat un nou Secretariat Territorial que liderarà el sindical independentista durant els propers quatre anys.

El Secretariat Territorial l'encapçalarà la Secretària General de Comarques Gironines, Àngels Torrents, qui renova el seu lideratge al capvadant del sindicat al territori. També conformaran el nou equip: Agustí Ensensa, Sotssecretari General; Roger Castellanos, Secretari d'Organització; Carles Benguerel, Sotssecretari d'Organització; Zaida Vidal, Secretària de Feminisme; Mònica Meroño, Secretària de Mobilitzacions; i Anna Selvas, Secretària de Joventut i represenatant de l'Eina-Espai Jove de la Intersindical-CSC.

El compromís de la Intersindical-CSC és continuar creixent en afiliació i en representació, arrelant al territori i articulant una eina útil pels treballadors de comarques gironines. S'entén que un sindicat independentista fort és un instrument imprescindible per avançar cap a la independència i per la millora de les condicions laborals de la població treballadora catalana.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid