Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
La flama del Correllengua travesa el país

Durant el mes d'octubre s'han fet nombrosos actes arreu tenint en compte les mesures de seguretat a causa de la pandèmia, la qual cosa ha obligat a cancelar o ajornar alguns dels actes previstos.

03/11/2020 Llengua

Com cada any per aquestes dates, la Flama del Correllegua ha travesat un munt de municipis. Des de Sitges fins a Tàrrega, passant pels barris de Barcelona com Les Corts i Horta Guinardó,Badalona, Mataró fins arribar a Palafrugell.

Aquest cap de setmana arribarà a Flix on hi ha previst la presentació del llibre Mètode de Català per a tothom a càrrec d’un dels autors, el flixanco Joan Ferrús Vicente entre altres activitats.

A principis d'octubrre, Castellar dels Vallès va aplegar un dels actes amb molta participació de veïns i veïnes. La jornada va comptar amb les actuacions a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Torre Balada i d’Artcàdia, una proposta de lectures de Josep Carner de l’associació Suport Castellar (amb la Ma. Carme, la Cel, l’Anna, la Rosa i el Xavi), l’espectacle poeticomusical d’en Jaume Calatayud i Vicente Monera i, per últim, el concert del grup castellarenc Lòxias (Pau, Núria, Albert, Jan i Júlia).

La tarda va acabar amb els elements tradicionals de tot Correllengua: l’arribada de la Flama i la lectura del Manifest del Correllengua, llegit per la castellarenca i Dra. especialista en Medicina Interna Anna Vilà i escrit per Joan Lluís Bozzo, actor i director de teatre.

Com ja fa anys el Correllengua va finalitzar amb el sorteig de 2 magnífics lots de productes cedits per més de 60 comerços de Castellar, i aquest any els afortunats van ser la Sandra Toro i el Joan Pujolar.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid