Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua
Presentació de l'Acte Central del Correllengua 2020 dels Països Catalans a Sitges i del programa del Correllengua Sitges 2020
14/09/2020 Cultura

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón; el president de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), Pep Ribas, i un representant de la Comissió del Correllengua de Sitges, presentaran el programa del Correllengua de Sitges 2020, que tindrà lloc del 30 de setembre al 3 d’octubre a Sitges, i l’acte central del Correllengua  2020  als Països Catalans. La programació inclou activitats lúdiques i culturals i, alhora, l’acte central del Correllengua d’enguany als Països Catalans.

 
L’acte central, el dia 3 d’octubre, proposa activitats com la ruta carneriana en homenatge al poeta vinculat a Sitges, Josep Carner, l’encesa de la Flama i la lectura del Manifest del Correllengua 2020, a càrrec de l’actriu Carme Sansa.
 
Totes les activitats tindran aforament limitat per garantir la seguretat en l’actual context sanitari.
 
Des de l’any 1996 el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. 
 

DIMARTS 15 de setembre

Presentació del Correllengua 2020
Hora: 13 hores
Lloc: Auditori del Centre Cultural Miramar
Adreça: Carrer Davallada, 12

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid