Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua 2020 rep el suport institucional del territori

Una desena d’ajuntaments del Principat aproven en els seus plens municipals la Moció de Suport al Correllengua d’enguany

03/08/2020 Llengua

Com cada any, el Correllengua gaudeix d’un ampli suport de moltes i molt diverses entitats del món associatiu i cultural català. Enguany el món institucional hi està contribuint malgrat les dificultats que presenta l’any 2020. Durant el mes de juliol, una desena d’ajuntaments d’arreu del territori català han aprovat en les seves sessions plenàries els acords que presenta la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) en favor de la normalització de la llengua catalana.

La 24a edició del Correllengua, que glossa la figura del poeta Josep Carner i Puig-Oriol, compta amb la complicitat dels ajuntaments d’Alcoletge (Segrià), Cabrera de Mar (Maresme), Campins (Vallès Oriental), Fontcoberta (Pla de l’Estany), Mura (Bages), Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), Pinell de Solsonès (Solsonès), Puigpelat (Alt Camp), Riudecanyes (Baix Camp) i Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental).

Per això, des de la CAL animen els nuclis de l’entitat i a totes les associacions culturals del país que lluiten per la normalització de la llengua a demanar a les institucions locals que aprovin les mocions de suport al Correllengua 2020.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid