Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Sergi Perelló, nou secretari general de la Intersindical-CSC

El fins ara secretari general, en Carles Sastre, històric militant de l’independentisme del nostre país, ha format part del Secretariat Nacional des de 2004, ocupant responsabilitats relacionades amb l’acció sindical i el 2013 va esdevenir secretari general en substitució d’una altra històrica companya del sindicalisme nacional i de classe, l’Isabel Pallarés.

18/07/2020 Drets i Llibertats
Sergi Perelló i Miró, membre del Secretariat Nacional des de 2004, sempre relacionat amb l’àmbit de l’organització, fins que el 2013 va assumir la responsabilitat de ser el vicesecretari general i des de 2018, a més, és el portaveu del sindicat és des d'avui el nou secretari general de la Intersindical-CSC. Aquest matí, en el marc del Consell Nacional de la Intersindical-CSC, s’ha fet efectiu el relleu acordat en el Congrés Nacional de 2018.

Amb aquest canvi de secretari general el sindicat republicà i de classe vol seguir treballant en la construcció de la República de la Gent Treballadora i fer-ho reforçant les estructures sectorials i territorials arreu dels Països Catalans, de manera que el sindicat es converteixi en una eina útil per a la defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores.

El fins ara secretari general, en Carles Sastre, històric militant de l’independentisme del nostre país, ha format part del Secretariat Nacional des de 2004, ocupant responsabilitats relacionades amb l’acció sindical i el 2013 va esdevenir secretari general en substitució d’una altra històrica companya del sindicalisme nacional i de classe, l’Isabel Pallarés. En aquests darrers anys, en el marc del context polític que ha situat la lluita per la República Catalana independent en el centre de les reivindicacions populars, el sindicat ha experimentat el creixement més gran de la seva història situant per primera vegada en molts anys, el sindicalisme nacional i de classe més combatiu en quotes de representació, afiliació i incidència molt significatives.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid