Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'Assemblea organitza un prostesta davant la visita del rei espanyol al Monestir de Poblet

Amb el lema "Catalunya no té rei. Protegim-nos del Borbó!", l'Assemblea ha convocat una protesta de rebuig a la visita del rei espanyol a Poblet

20/07/2020 Política

L'Assemblea juntament amb altres entitats, ha convocat una concentració de protesta amb motiu de la visita del rei Felip VI al Monestir de Poblet prevista per demà dilluns 20 de juliol al matí.

L'entitat independentista ha animat als socis i seguidors a assistir-hi, "amb l’excepció d’aquells que visqueu als municipis afectats per les restriccions de mobilitat."

El lloc i l'hora de trobada de la concentració serà a l’Espluga de Francolí (pàrquing del darrere del Casal de l’Espluga) a les 10.30 h. D’allà sortirà una marxa a peu fins al Monestir (2 km a peu pla).

A les 11.30 h davant del monestir hi haurà l’acte central, i a les 12 h una compareixença dels alcaldes de la comarca.


L'ANC recorda que cal portar mascareta, calçat còmode, algun barret o gorra per protegir-vos del sol i aigua. I que aldrà respectar les distàncies de seguretat en la marxa i a la concentració.

 També recorden que al web encartellem.cat es poden baixar cartells per imprimir i portar a la concentració.

 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid