Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans audiviosuals
TVE té la intenció de suprimir l'informatiu balear i "L’informatiu migdia" a Catalunya
29/05/2020 Comunicació

Enric Hernández, el director d'informatius de TVE nomenat per Pedro Sánchez, pretén reduir al mínim els informatius territorials com ara l'informatiu balear de les 14.00 hores i afectaria a l'històric Informatiu a les Illes i els canvis també afectarien "L’informatiu migdia" que TVE Catalunya emet en desconnexió.

Segons informa dBalears, Hernández preveu que a partir de setembre, en el marc de la nova temporada, els informatius territorials canviïn d'horari, i es realitzi només amb un avanç de cinc minuts a les 14.00 hores. La informació territorial passaria a la franja de les 15.55 hores i duraria entorn de 20 minuts.

"L’informatiu migdia" a Catalunya també es veuria afectat. Segons denuncia secció sindical de CCOO, la intenció d’Hernàndez és reduir la seva durada actual (al voltant de la mitja hora) i endarrerir l’emissió de les 14 a les 15.55 h.

“A TVE hem patit molts directors d’informatius, uns dolents, altres pitjors, alguns manipuladors i els menys, dignes, però a cap d’ells, amb molt més coneixement que l’actual en la nostra empresa, se li havia ocorregut semblant despropòsit”, etziba el sindicat. De fet, CCOO acusa Enric Hernàndez de voler reduir la producció pròpia i afavorir productores externes, tal com recull Comunicació XXI.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid