Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consell per la República
Artistes per la Llibertat, una nova iniciativa del Consell per la República

El Consell per la República han presentat el primer cicle d'Artistes per la Llibertat.

23/05/2020 Política

Aquest cicle es portarà a terme de l'1 al 21 de juny, i es tracta d'un conjunt d'espectacles de diferents artistes en directe, els caps de setmana dos per dia.

Segons els organitzadors, aquest projecte apel·la directament a la participació ciutadana, i s’ha vehiculat a través de la xarxa territorial del Consell per la República, els Consells Locals, que han presentat les diferents propostes artístiques dels artistes professionals en actiu dels seus municipis. Reivindiquena així el consum de productes quilòmetre 0 per a totes les arts plàstiques, visuals i escèniques.

Recorden que la Declaració Universal dels Drets Humans, en l'article 27 hi diu “Tothom té dret a participar lliurement en la vida cultural de la comunitat, a gaudir de les arts i a compartir l’avenç científic i els seus beneficis.”

Per això que el Consell per la República Catalana ha decidit engegar els cicles d'Artistes per la Llibertat que promouen la Cultura com a Dret Universal. 27 espectacles de poesia, teatre, literatura, música o arts plàstiques, incloent programació per a tots els públics, amb una durada de 30 a 45 minuts cada un.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid