Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte de lliurament del II Premi Llengua Nacional

L'acte de lliurament del II Premi Llengua Nacional serà el proper dijous 14 de novembre a les 19 h a l'Ateneu Barcelonès

09/11/2019 Llengua

El premi Llengua Nacional, que arrencà l’any 2018 i té una periodicitat anual, vol reconèixer projectes empresarials d’arreu dels Països Catalans que mostrin un compromís ferm amb el català i que contribueixin a l’extensió de l’ús —i del bon ús— de la llengua. Hi poden participar petites empreses i cooperatives (comerços, mitjans de comunicació locals, editorials, cooperatives de consum, etc.) que destaquin per la seva defensa de la llengua. Les empreses o negocis nominats no poden tenir més de 10 treballadors. L’objectiu d’aquest guardó no és només donar un modest suport econòmic al guanyador, sinó també ajudar a difondre aquestes iniciatives perquè puguin servir d’inspiració i model per a nous projectes.

L'acte de lliurament del II Premi Llengua Nacional serà el proper dijous 14 de novembre a les 19 h a l'Ateneu Barcelonès amb la intervenció de Monica Roca i la dinamització de Gerard Sese.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid