Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Temps i Llengua Nacional, guardonats per l'APPEC

Les revistes Lletres i Serra d'Or també han estat guardonades per La Nit de les Revistes

El setmanari valencià El Temps i la publicació trimestral especialitzada Llengua Nacional han estat guardonades per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català d'Abast Nacional (APPEC).

28/01/2010 10:53 Comunicació

 

L'APPEC ha lliurat aquesta nit els seus premis a la IX Nit de les Revistes on, a més també s'han guardonat les revistes ONGC, De cine, Zirkolica, Revista d'Igualada i Canvi de mentalitat. 

Per altra banda, s'han premiat l'editorial Bayard Reviste, el president del Barça Joan Laporta i la il·lustradora Pilarin Bayés. En la gala d'aquest dimecres nit, presentada pel periodista Xavier Grasset i l'actriu Marta Bayarri, s'han atorgat sis guardons escollits pel jurat, dos guardons per votació popular i tres guardons especials.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha acollit la gala de lliurament dels premis de la IX Nit de les Revistes de l'APPEC, presidida per Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, i Lluís Gendrau, president de l'APPEC. Després d'un aperitiu amenitzat amb la música d'Ariadna Savall, s'ha procedit a l'entrega de premis.

En els guardons concedits per votació popular, el premi a la Millor portada ha estat per una portada de Jordi Sanahuja a la revista Llengua Nacional, capçalera ineludible per al correcte i coherent ús de la nostra llengua que compta amb col·laoradors i estudiosos de prestigi reconegut.

Pel que fa al premi a la Revista més popular, la majoria de les votacions ha anat a Lletres, la revista de llibres i cultura dels Països Catalans, que cada dos mesos arriba a tots els socis del Grup del Llibre i a molta gent més, amb articles, comentaris i recomanacions d'interès.

El Temps i Serra d'Or han rebut un premi especial. En el cas del setmanari del País Valencià pel seu 25è aniversari, i Serra d'Or en motiu del 50è aniversari.

L'APPEC

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català d'Abast Nacional va néixer l'any 1983 com a primer grup de comunicació en català en suport escrit. L'associació actualment aplega 142 publicacions escrites en llengua catalana de subscripció no gratuïta i de venda al públic de periodicitats diverses i temàtiques molt variades, amb una mitjana de difusió conjunta de 700.000 exemplars mensuals i amb una audiència estimada de més de dos milions i mig de lectors.

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid