Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Revolta independentista i repressió: Marxes, Vaga General, resistència del 18 d'octubre

Recull de vídeos i imatges de les mobilitzacions i protestes del 18 d'octubre

19/10/2019 Política

Un recull (vídeos i imatges) en piulades sobre les mobilitzacions, protestes i repressió del 18 d'octubre: Marxes per la Llibertat arribades d'arreu del país fins al centre de Barcelona, Vaga General convocada per la Intersindical-CSC i la IAC i l'acte i manifestacio al passeig de Gràcia que han exigit la llibertat dels presoners polítics i el dret a la independència.

També imatges d'una repressió desfermada per part de la policia espanyola i els antiavalots del Mossos d'Esquadra, amb l'epicentre a la Via Laietada de Barcelona. Atacs i agressions indiscriminades per part d'aquests cossos policials contra manifestants, veïns i periodistes.

En aquest sentit, l'organització Poble Lliure ha expressat en una piulada que "El moviment popular sempre ha passat per sobre dels dirigents porucs amb la independència. La gent es mobilitza en massa i els polítics no estan a l'alçada. És l'hora d'un pas endavant de la CUP: canalitzem la mobilització en l'estratègia de Ruptura Democràtica!" També han emplaçat amb una piulada a "totes les entitats a sumar-se a les demandes de la revolta democràtica catalana"

Ahir, a l'acte de la Intersidical-CSC i la IAC Elisena Paluzie (ANC) va manifestar que "Estem dempeus i no agenollats. La gent hi som per defensar la independència des de la lluita noviolenta. Demanem unitat pel projecte col·lectiu, ens importa ben poc quants diputats trauran cadascuna de les forces independentistes el 10N."

Després de la gran manifestació i acte dels sindicats que havien convocat la Vaga General milers de persones van viure com la repressió envaïa els carrers del centre de Barcelona, on multitud de persones, especialment joves, van oferir resistència a la repressió policial. S'hi van viure agressions i carregues temeràries de la policia espanyola: tàctiques de terror intentant atropellar manifestants, apallissaments de manifestants i vianants, detencions de periodistes i tota mena d'abusos i maltractaments a peu de carrer per part de les forces d'ocupació. Aquests actes repressius s'ha reproduït aquest dies a ciutats com Girona, Lleida, Tarragona, Reus i Sabadell. A la ciutat de València també es van viure càrregues contra manifestants que mostraven el suport amb les mobilitzacions al Principat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid