Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JUDICI DEL PROCÉS
Jubilen un antiavalots de la policia espanyola ferit a la 'batalla d'Urquinaona'

El diari 'El Independiente' informa de la retirada del policia en un article titulat 'El triste adiós del policía 'caído' en Urquinaona: jubilado a los 45 años por "enfermedad común"'

28/05/2021 Laboral

Jubilen un antidisturbis ferit a la 'batalla d'Urquinaona'. Ahir el diari 'El Independiente' informava de la retirada del policia en un article titulat 'El triste adiós del policía 'caído' en Urquinaona: jubilado a los 45 años por "enfermedad común"'. Segons l'article el policia va ser ferit per una pedra durant la Vaga General del 18 d'octubre de 2019 a prop de la Plaça Urquinaona quan els antiavalots  reprimien les protestes de la sentència condemnatòria als presos independentistes (al minut 3:45 del vídeo editat pel diari 'El Independiente' el policia explica la seva experiència). L'ara ex-policia espanyol que a més a més de lesions físiques pateix 'estrès posttraumàtic'  va ser homenatjat ahir (últim dia de servei) pels seus companys amb una bandera espanyola signada pels antiavalots que van participar a les càrregues de la plaça Urquinaona.

Segons un altre article de 'El Independiente' titulat 'La maldición de Urquinaona' aquest policia espanyol va ser un dels 'caiguts' en aquell operatiu extraordinari que va desplegar la Policia Nacional espanyola durant les protestes. A l'article (i al vídeo del citat article que podeu veure a sota d'aquestes línies) s'informa que hi ha altres antiavalots que 'pateixen malsons' o que  el seu 'cervell no processa bé les imatges'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid