Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Una quinzena d'antifeixistes citats a declarar no es presenten i es concentren davant la seu de SCC
05/06/2019 Drets i Llibertats

Aquest matí, independentistes i antifeixistes s'han concentrat davant de la seu de Societat Civil Catalana per denunciar la criminalització de l'antifeixisme i la presecució arbitrària contra 15 persones encausades, algunes d'elles ni tant sols van ser identificades durant la concentració antifeixista a la Universitat de Barcelona del passat 7 de juny de 2018 per  intentar impedir un acte de l’entitat espanyolista. Entre els concentrats hi havia els representants de la CUP Anna Saliente i Jordi Magrinyà, un dels investigats.

Durant la concentració s'ha anunciat que els investigats que havien estat citats avui per declarar no ho faran i per tal de protegir -los, s'havia constituit un grup de suport "Desemmascarem el feixisme".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid