Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
17-M
Penjada de la bandera de l’Arc de Sant Martí a l’Ajuntament de Reus

La penjada de la bandera al balcó de l’Ajuntament ha estat una llarga reivindicació d’H2O, col·lectiu LGTBI amb una trajectòria a Reus de més de 20 anys

15/05/2019 Gènere
Penjada de la bandera de l?Arc de Sant Martí a l?Ajuntament de Reus Penjada de la bandera de l?Arc de Sant Martí a l?Ajuntament de Reus
El proper divendres, 17 de maig, Dia Internacional Contra la Discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere, a les 9.00, es penjarà al balcó de l’Ajuntament de Reus la bandera de l’Arc de Sant Martí, símbol internacional dels col·lectius LGTBI.

La penjada de la bandera al balcó de l’Ajuntament ha estat una llarga reivindicació d’H2O, col·lectiu LGTBI amb una trajectòria a Reus de més de 20 anys. Gràcies a la nostra lluita i les nostres gestions, ens enorgulleix dir que fa 15 anys ja vem aconseguir que la bandera de l’Arc de Sant Martí es pengi el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a la Casa Rull i des de fa 3 anys onegi al balcó de l’Ajuntament el Dia Internacional Contra la Discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere, doncs entenem que és una molt bona manera de visibilitzar el col·lectiu LGTBI i alhora d’implicar a les institucions i a la societat en conjunt en la conquesta dels drets dels col·lectius més desfavorits.

Al mateix temps, davant l’aparició de la noticia en algun mitjà de comunicació d’activitats de suposades “plataformes LGTB” de Reus, des del col·lectiu H2O, amb 20 anys d’existència i un ple coneixement de la realitat LGTBI a Reus, manifestem públicament el nostre desconeixement d’aquestes “plataformes LGTB” i afirmem sense por a equivocar-nos que, senzillament, no existeixen.

Alhora, ens enorgullim de la posta en marxa ja fa uns mesos del Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual i Identitat de Gènere al Centre Cívic del Carme, avui ja en ple funcionament i homologat per la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, fruit del desplegament de la Llei Contra l’Homofòbia aprovada pel nostre Parlament

Valora
Rànquings
  1. Ha mort l'independentista Albert Serra "Sefu"
  2. Walt Disney, l’Amazones, la ramaderofòbia i la desertificació
  3. La guerra no ha acabat
  4. La Intersindical-CSC denuncia que els centres educatius no podran atendre l'alumnat en les condicions necessàries en l'inici de curs
  5. El litoral català s'omple d'estelades per saludar la diada
  6. Poble Lliure estudia presentar-se de nou a les eleccions espanyoles en cas que es tornin a convocar
  7. Embarcacions de tota mena i esportistes omplen el litoral de Catalunya en l'onada per Independència
  8. Ocupants i botiflers units contra el català
  9. Els Premis Princesa de Girona marxen de Girona i reuniran a la família reial a Barcelona el 4 i 5 de novembre
  10. Endavant, Arran, la COS, SEPC, Alerta Solidària i la CUP commemoren la diada sota el lema "Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid