Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-M
Estudiants tallen els carrers de Barcelona "escalfant motors" per a la vaga de dijous
07/05/2019 Drets i Llibertats

Aquest matí, sobre les 8.30h, estudiants del campus de Diagonal de la UB i dels diferents campus de la UPF han tallat l'Avinguda Diagonal i la Ronda Litoral de Barcelona.

Els talls s'han produït a dos dies de la vaga estudiantil convocada per les assemblees de facultat de les diferents universitats, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i la ILP Universitats.

Aquesta vaga es produirà quan la ILP ja porta més de 35.000 signatures i poc abans d'acabar el curs per "fer una demostració de força al govern i seguir exigint la rebaixa immediata dels preus públics universitaris".

Així doncs, l'acció d'aquest matí es reivindica com una mesura més de pressió que demostri que "les estudiants estan disposades a arribar fins on sigui necessari per recuperar la universitat que els estan prenent, fent efectiva la rebaixa i caminant cap a la gratuïtat de la universitat".

La vaga ja compta amb el suport de molts sectors de la societat a banda dels estudiants, els quals també han cridat a la manifestació que es preveu massiva i que començarà a les 12h a la plaça Universitat de Barcelona el mateix dia 9.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid