Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència
TV3 emet “La xifra negra”, un documental sobre la violència institucional

Al programa Sense Ficció de TV3 el proper dimarts 9 d’abril a les 23h.

03/04/2019 Comunicació

A través d'una trentena de casos paradigmàtics, el llargmetratge realitza una panoràmica de la vulneració dels Drets Humans per part de funcionaris públics a l'Estat espanyol, i analitza l'índex d'impunitat d'aquest tipus de delictes. Víctimes, advocats, jutges, policies, defensors dels drets humans i altres experts analitzen les causes i apunten possibles vies de superació d'una xacra que posa en dubte el nostre Estat de dret.

La pel·lícula compta amb la participació de Manuela Carmena, Joaquim Bosch i Rafael Ribó entre els personatges entrevistats, i amb actors com Willy Toledo, Isak Férriz i Gorka Lasaosa en les reconstruccions de fets demostrats en seu judicial.

La pel·lícula ha guanyat el 16è Festival de Cinema i Drets Humans de Sant Sebastià, va inaugurar l'última edició del BccN Barcelona Creative Commons Film Festival i ha participat en la secció competitiva del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona; gaudeix del suport d'Amnistia Internacional i la Coordinadora per la Prevenció i Denúncia de la Tortura, i es va estrenar en diversos cinemes de tota Espanya des del 1 de març de 2018.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid