Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Presentació de la campanya ‘Alcem-nos’ amb un acte al teatre Poliorama de Barcelona

Des de la perspectica que l’autodeterminació és la única sortida política al conflicte que planteja l’Estat espanyol i per això cal que s’iniciï un nou cicle mobilitzador

18/12/2018 Política
Organitzacions de l'Esquerra Independentista  inicien la campanya "Alcem-nos" amb un acte polític aquest dimecres a les 19h del vespre al Teatre Poliorama. La campanya Alcem-nos! Des del primer dia dels judicis, aturem-ho tot té com a objectiu iniciar un cicle de protesta i mobilització popular de cara als judicis en contra del dret a l’autodeterminació i crear un front ampli de lluites en defensa dels drets civils, socials i polítics i a favor de l’exercici del dret a l'autodeterminació.

L’Esquerra Independentista considera que l’autodeterminació és la única sortida política al conflicte que planteja l’Estat espanyol i per això cal que s’iniciï un nou cicle mobilitzador de protesta contra uns judicis sense cap garantia democràtica que precisament volen condemnar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la manifestació. A més, cal que la clau dels judicis sigui l’activació popular, el desbordament, la resistència activa a la vulneració de drets polítics i civils, l’exercici de la desobediència civil activa i la construcció d’aliances internacionals que sumin forces contra la vulneració de drets civils i polítics, i per l’exercici de la plena sobirania.

A l’acte, hi intervindran els advocats Benet Salellas i Carles López, que introduïran la Causa General contra l’Autodeterminació davant de la celebració dels judicis polítics; els ex diputats de la CUP Crida Constituent Albert Botran i Isabel Vallet; les portaveus d’Arran Jovent Adriana Roca, del SEPC Laia Casas i de la COS i Càrnies en Lluita Montserrat Castanyé; David Fernàndez i Natza Farré, Carles Riera, Mireia Boya i també Tamara Carrasco i Adrià Carrasco, Valtonyc i Anna Gabriel.

Les organitzacions polítique que organitzen l'acte són Alerta Solidària, Arran, Cos, CUP, Poble Lliure, Endavant (OSAN), SEPC, Constituents per la Ruptura, Crida Constituent, La Forja, Lluita Internacionalista i Pirates.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid