Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Nova web i dates de l'edició 2019 de la Fira Literal Barcelona
05/11/2018 Lletres

LITERAL, fira d'idees i llibres radicals celebrarà la seva cinquena edició els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019 a l'Ateneu l'Harmonia (dins l'espai de l'antiga fàbrica Fabra i Coats), a Barcelona. Volem que LITERAL continuï sent un espai de trobada entre persones, llibres i idees.

Els organitzadors i organitzadores de la Fira Literal també han anunciat que estrenen nova web. Més moderna, més intuïtiva i optimitzada per a dispositius mòbils. Amb la idea de millorar la informació el nou portal web té una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat amb l’objectiu de fer més fàcil i accessible la navegació. Podreu trobar tota la informació de les edicions anteriors de la Fira Literal i anirem actualitzant tota la informació de la programació de la Fira Literal 2019.

La Fira Literal ja disposa també d'una botiga virtual amb tot el material de les edicions anteriors.

Aquest any la LITERAL arriba a la cinquena edició. Per celebrar-ho, hem volgut anar una mica més enllà i hem creat, en paral·lel a la fira, la LITERAL PRO. La fira LITERAL s’ha consolidat com a un esdeveniment clau del panorama literari, intel·lectual i polític als Països Catalans i al conjunt de l’Estat espanyol, atraient tant a professionals com a públic en general. Amb la LITERAL PRO, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig, volem crear un espai perquè els editors radicals i independents de tot el món es reuneixin, debatin i intercanviïn informació, planifiquin col·laboracions, venguin o intercanviïn drets, etc. En aquest sentit, si teniu alguna proposta de programació que creieu rellevant us demanem que us adreceu al grup coordinador de la fira per gestionar-ho amb la major antelació possible. Durant els propers mesos s'aniran concretant totes les col·laboracions i el programa de la fira 2019.

LITERAL és una fira d’idees i llibres radicals, formada per un festival literari, un mercat del llibre i una programació cultural i gastronòmica complementàries. La primera edició de la fira es va fer l'any 2015 i, des de llavors, es segueix fent cada any -durant la segona quinzena de maig- a l’antic complex fabril Fabra i Coats de Sant Andreu del Palomar, Barcelona. LITERAL és una fira oberta al públic, de caràcter gratuït i que té la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals. Volem ajuntar-nos per compartir, discutir i somniar sobre el món en el que vivim i com transformar-lo.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid