Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prada de Conflent
50 Universitat Catalana d’Estiu: "I tanmateix, la remor persisteix"
03/08/2018 Cultura

Del 16 al 23 d’agost d’enguany, tindrà lloc la 50a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE 2018) a Prada, presidida pel catedràtic d’història contemporània Jordi Casassas. L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «I tanmateix, la remor persisteix», un vers de Miquel Martí i Pol que apel·la als fets que ha viscut Catalunya recentment. Amb motiu dels 50 anys, hi ha hagut una primera tongada d’activitats a la ciutat de Manresa del 5 al 10 de juliol passat.

Com ja és habitual, aquesta edició presenta un programa extens de cursos de coneixement cultural i d’àrees diverses, seminaris, debats, jornades, tallers, conferències, taules rodones, espectacles i cinema. El cartell d’enguany es basa en una obra de l’escultor Jaume Plensa (Barcelona, 1955), especialment conegut per les seves escultures de gran format presents a diferents ciutats del món. 

En aquest marc, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) obrirà properament la convocatòria d’Ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu (ESTIU) que ofereix beques a estudiants universitaris i preuniversitaris de graus i postgraus (entre 18 i 30 anys), que estiguin preinscrits en alguna de les 21 universitats integrades a la Xarxa Vives d’Universitats (XVU). Són beques que cobreixen el 75 % del cost de matriculació, estada i manutenció.

Per a informar-vos sobre el programa d’activitats i la matrícula a la UCE 2018, podeu consultar el lloc web de la UCE.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid