Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
pensions
Els pensionistes tornen a omplir els carrers "Per unes pensions dignes"

Han manifestat el seu rebuig a les modificacions a l'IRPF de pensionistes i aturats en els Pressupostos Generals de l'Estat aprovats al Congrés per PP, Ciutadans i PNB. Tot i que s'hagi acordat incrementar les pensions més baixes, consideren que les mesures són insuficients. També han hagut mobilitzacions al Pais Valencià (Alcoi, Benidorm, Bocairen, Elx, Ibi, Ontinyent, Vila-real, Xàtiva, Castelló, Elda, Dènia, Torrevella, Alacant i València).

27/05/2018 Drets i Llibertats

A Barcelona, més de tres mil persones es van manifestar pels carrers cèntrics de la ciutat, aquest dissabte, conocats per la Marea Pensionista de Catalunya. La marxa va començar de la plaça de la Catedral  amb la pancarta de capçalera sota el lema  “No al Pacte de Toledo” i va finalitzar el seu recorregut a la plaça de Sant Jaume. Durant la manifestació s'han corejat lemes com a , “El Pacte de Toledo és una enganyifa“, “Governi qui governi, les pensions es defensen“, “No hi ha pa per a tant xoriço” o “Mariano Corleone ens roba les pensions”.

També han hagut mobilitzacions al Pais Valencià (Alcoi, Benidorm, Bocairen, Elx, Ibi, Ontinyent, Vila-real, Xàtiva, Castelló, Elda, Dènia, Torrevella, Alacant i València). Així com a poblacions d'Euskadi, Canàries, Galícia i espanyoles.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid