Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensionistes
Nova jornada de lluita per pensions públiques dignes
16/04/2018 Drets i Llibertats
La Mareja Pensionista torna a sortir als carrers en Defensa de les Pensions Públiques, aquest dilluns a les 10,30 hores. La concentració serà a la plaça de la Catedral de Barcelona, i posteriorment es farà una marxa fins a la plaça de Sant Jaume. A la tarda es produiran també concentracions davant dels ajuntaments en diferents ciutats i pobles de Catalunya.

La Marea presentaà als ajuntaments una moció contra el Pla Paneuropeo de Pensions Individuals que la Comissió Europea pretén aprovar com a Reglament al juliol.

La Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions ha fa una crida, a tot l'Estat, als ciutadans el proper 16 d'abril, aprofitant la molt probable presentació en la Comissió Europea el proper mes de juliol del producte Paneuropeo de Pensions Individuals, en forma de Reglament, la qual cosa implica l'obligat compliment per als Estats membres, entre ells Espanya.

Aquest Producte implicaria un augment del desgravament fiscal i una promoció per part dels Estats dels plans de pensions individuals, evidenciant que la Unió Europea aposta clarament per un empobriment del Sistema Públic de Pensions en favor dels plans privats, que afavoriran a la població de major poder adquisitiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid