Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
La CGT de Catalunya crida a mobilitzar-se per les pensions públiques
25/05/2018 Drets i Llibertats
Cgt Cgt
La CGT de Catalunya fa una crida a la seva afiliació i al conjunt de la classe treballadora a la participació de les diferents concentracions de la Marea Pensionista del proper dissabte 26 de maig.

En un comunicat del secretariat permanent, el sindicat considera que la lluita per les pensions públiques no està limitada a aquelles persones que actualment n’estan percebent, sinó que el conjunt de la classe treballadora s’ha d’incorporar de forma clara. Assistim a una degradació dels nostres drets socials absolutament insuportable pels treballadors, en un estat que l’únic barem que lidera del nostre entorn és el lamentable primer lloc de ser el més desigual de tot Europa.

Aquest 26 de maig fem una crida a sortir al carrer i donar suport a les mobilitzacions convocades, a engegar els processos de mobilització que considerem necessaris i a fer servir tots i cada un d’ells en defensa dels nostres interessos com a classe.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid