Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Nova jornada de mobilitzacions per unes pensions públiques dignes

A Barcelona tindrà lloc la V Assemblea la Marea Pensionista a les 17h al pavelló municipal de la Vall d'Hebrón

04/05/2018 Drets i Llibertats

Aquest dissabte hi ha convocada una nova mobilització per continuar exigint pensions públiques dignes amb el lema “Mai desistir! Per les Pensions d'avui! Per les pensions de matí!“. El moviment reivindica la derogació de les reformes de pensions de 2011 i 2013, el restabliment de la jubilació ordinària als 65 anys, la derogació del factor de sostenibilitat, recollir les pensions com un dret constitucional, eliminar la bretxa de gènere en les pensions i elevar la pensió mínima a 1048 euros, entre altres mesures de millora i dignificació del sistema públic de pensions.

L'acord pressupostari entre el PP i el PNB no frena les reivindicacions dels pensionistes. La Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions ha afirmat que l'últim acord sobre pensions públiques ha arribat gràcies a les mobilitzacions dutes a terme. “Hem guanyat una batalla però no la guerra” sobre aquest tema.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid