Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGTBI
Diada de la visibilitat lèsbica a Girona
28/04/2018 Gènere
Aquest dissabte, el Grup de Lesbianes de Girona ha realitzat diferents actes en commemoració del dia de la visibilitat lèsbica.

Els actes s’han realitzat a l’Espai LGTBI de Girona, primer a les 18h s’ha realitzat 1 minuts de silenci per la mort de la justícia envers les dones representada pels tres jutges de la sentencia de la mal anomenada «Manada». També s'ha llegit un manifest per la diada de la visibilitat lèsbica, on es va reiterar la necessitat que les lesbianes siguem visibles i se’ns reconegui la nostra existència i puguem fer desaparèixer els armaris i la lesbofòbia.

Als actes hi han participat les activistes lèsbiques Eva Baltasar i Jessica Mellado. L'escriptora Eva Baltasar ha fet presentació del seu llibre Permagel (èxit en aquest Sant Jordi), i la cantautora Jessica Mellado ha ofert un recital de la seva obra.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid