Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#8Març
El CDR-Canamunt reivindica noms de dones als carrers de Palma
08/03/2018 Gènere
Aquest 8 de març activistes del CDR (Comitè de Defensa de la República) del barri ciutadà de Canamunt han portat a terme una acció en el marc de la Vaga Feminista, consistent a col·locar els noms de dones rellevants als carrers de Palma.

Alguns dels noms que ha reivindicat el CDR de Canamunt amb aquesta acció, tal i com recull Diari Balears. són: Belarmina Gonzalez, Margalida Jaume, Pepita Torn, Catalina Flaquer, Irene Falcón, Maria Jordà, Daria Buxadé, Dolores Ibarruri, 'pasionaria', Catalina Manent, Dolores Beneito.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid