Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benet Salellas (CUP): “La República ha de nàixer amb l’objectiu de crear un Estat amb corrupció zero”

El diputat per Girona ha posat en valor la feina de la CUP lluitant contra els casos de corrupció

09/12/2017 Política

La CUP ha fet públic avui a Girona les seves mesures polítiques amb voluntat d’eradicar la corrupció i les males praxis de les administracions públiques del país. Les propostes, incloses dins el programa electoral de la formació per a les eleccions del 21 de desembre, van orientades sobretot en millorar la transparència i augmentar el control sobre la contractació pública.


El fins ara diputat de la CUP per la demarcació de Girona, Benet Salellas, s’ha referit a la feina realitzada per la formació en aquest àmbit i ha recordat que durant la última legislatura, la CUP ha destapat diferents casos de corrupció i ha actuat com a acusació popular en casos com el Cas Innova, Caixa Catalunya o el 3%.


Segons Salellas, «una de les principals preocupacions de la CUP-CC sempre ha estat la acabar amb la corrupció, i per això presentem més de dues-centes propostes per eradicar-la de les nostres institucions». Per Salellas, «cal dotar a les administracions dels suficients mitjans perquè la lluita contra la corrupció sigui un dels primers objectius de la República»

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid