Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21D
Acte CUP-CC a la Seu d'Urgell

demà a les 12h a la Sala Sant Domènec  amb la participació d' Anna Gabriel, Vidal Aragonès, Xènia Antona

08/12/2017 Política
La CUP Alt Urgell celebra el seu acte central de la comarca a la Seu d’Urgell. L’acte començarà amb el parlament de la Xènia Antona, veïna i activista de la ciutat i número 4 a les llistes electorals per la circumscripció de Lleida. Com a representant del Pirineu, ens exposarà la importància pel territori de construir la República i la Vegueria del Pirineu, ambdues eines de transformació social i d’empoderament del territori. Estarà acompanyada d’altres veïnes i activistes representatives del teixit associatiu i polític de la Seu.
L’acte central continuarà amb el Parlament d’en Vidal Aragonès, regidor a Cornellà de Llobregat, Professor de dret, i respectat activista i advocat laboralista. És candidat al Parlament de Catalunya per la Circumscripció de Barcelona. Tal com ha fet darrerament als mitjans de comunicació, ens explicarà les propostes de la candidatura per lluitar contra la pobresa l’exclusió, l’atur i la desigualtat.
Finalment, i després d’una actuació musical del Pirineu, l’Anna Gabriel farà el darrer discurs de l’acte. La fins ara número u al Parlament de Catalunya està acompanyant a les candidates arreu del territori. Insistirà en la defensa de la República, en el valor de la CUP i el conjunt de l’esquerra independentista, com a baluard de la construcció de la República, la defensa de la Sobirania i la lluita contra el patriarcat.

L’acte central de la Seu d’Urgell forma part de tot un conjunt d’actes que celebra la candidatura de la Unitat Popular arreu de la comarca i dels Pirineu. Tots ells centren el seu missatge en la defensa del Pirineu com a territori amb una idiosincràsia social i cultural pròpia, amb un teixit social organitzat fort que ha demostrat el seu potencial durant el Referèndum de l’1 d’octubre i les dues vagues generals. Ara però, cal que aquest territori es constitueixi políticament en vegueria en el marc de la República i el Procés Constituent. Cal dotar el territori i la seva gent de capacitat política decisòria real. Que els afers del Pirineu i les pirenaiques es decideixin des d’aquí. Només així, podrem garantir que les institucions estiguin al servei de la població del territori, i no al servei dels grans interessos econòmics, que privatitzen i degraden el patrimoni cultural i natural, i precaritzen les nostres vides.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid