x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona

Els fets van passar a primera hora d'ahir quan la dona intentava accedir a les vies per tallar la circulació de trens d'alta velocitat.

09/11/2017 Drets i Llibertats

Una dona d’uns 40 anys denunciarà un guarda de seguretat a qui acusa d’haver-la colpejat al cap amb la porra quan intentava accedir a les vies de l’AVE de l’estació de Girona. Els fets van passar ahir cap a les 08.00 hores, segons va explicar la dona a l’ACN. Ahir al matí centenars de persones van tallar les vies de l’AVE a l’estació de Girona amb motiu de la convocatòria de vaga general. El grup va entrar massivament a la zona de vies, fet que va obligar a interrompre el servei en els dos sentits de la circulació. El guarda de seguretat denunciat és un veí de Cassà de la Selva aficionat al futbol (juga de porter i és seguidor del Reial Madrid) anomenat Raul Suarez Hernando.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid