Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona

Els fets van passar a primera hora d'ahir quan la dona intentava accedir a les vies per tallar la circulació de trens d'alta velocitat.

09/11/2017 Drets i Llibertats

Una dona d’uns 40 anys denunciarà un guarda de seguretat a qui acusa d’haver-la colpejat al cap amb la porra quan intentava accedir a les vies de l’AVE de l’estació de Girona. Els fets van passar ahir cap a les 08.00 hores, segons va explicar la dona a l’ACN. Ahir al matí centenars de persones van tallar les vies de l’AVE a l’estació de Girona amb motiu de la convocatòria de vaga general. El grup va entrar massivament a la zona de vies, fet que va obligar a interrompre el servei en els dos sentits de la circulació. El guarda de seguretat denunciat és un veí de Cassà de la Selva aficionat al futbol (juga de porter i és seguidor del Reial Madrid) anomenat Raul Suarez Hernando.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid