Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8N
La Intersindical-CSC valora molt positivament la jornada de Vaga General d'avui

"És amb aquesta mobilització que podrem assolir tots els objectius que el nostre poble es plantegi", ha remarcat el sindicat. Cal tenir en compte també la valoració de Ramon Font, portaveu d'USTEC, Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos i Marc Sallas d'Intersindical CSC al programa Més324

08/11/2017 Política

La Intersindical-CSC ha valorat com un èxit rotund la jornada de Vaga d'avui i ha felicitat a tothom que s'ha mobilitzat per l'èxit assolit. "Volem agrair també a tots els sindicats i col·lectius que s'han adherit a la Vaga General perquè sense ells aquesta jornada no hauria tingut l'èxit que s'ha aconseguit" ha assenyalat

Segons el sindicat, la jornada de Vaga ha vingut marcada, malauradament, per l'intent de boicot que la gran patronal catalana, Fomento Nacional del Trabajo, ha intentat fer fins al darrer moment. No va ser fins ahir a les 20:30 del vespre que el TSJC va resoldre en contra de les mesures cautelars que la patronal demanava en contra de la Vaga i el nostre sindicat. Ni la patronal ni les direccions dels grans sindicats, que també van participar de la campanya desmobilitzadora, han aconseguit frenar aquesta jornada de lluita i reivindicació.

La Vaga, malgrat els impediments esmentats, ha tingut un èxit important en diferents sectors i comarques. En l'àmbit de l'ensenyament primari, secundari i universitari es pot parlar d'un seguiment massiu de l'entorn del 80%. A Mercabarna les vendes de producte fresc han baixat un 80% i a l'administració pública el seguiment ha estat del 40%. També ha destacat el seguiment que la vaga ha tingut entre els mitjans de comunicació, començant per la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid