Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cooperativisme
Tres cooperatives parlen de la seva experiència en una sessió sobre cooperatives de periodistes a Manresa
21/11/2017 Drets i Llibertats

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la demaració de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen aquest dimecres 22 de novembre una sessió sobre cooperatives de periodistes. La sessió, que es farà a la seu del Col·legi a Manresa (Plana de l’Om, 6) a les 7 de la tarda, anirà adreçada al públic en general, però especialment a aquelles persones periodistes que en algun moment hagin pensat en la possibilitat d’emprendre una iniciativa pròpia en forma de cooperativa.

Per il·lustrar la temàtica s’explicarà l’experiència de tres cooperatives formades bàsicament per periodistes: Joan Vila, un dels socis fundadors de la cooperativa que edita el digital Crític, especialitzat en periodisme d’investigació; Carme Verdoy, de Fet a Sant Feliu, un diari digital editat per una cooperativa de consum, que dona veu en el seu consell rector als subscriptors de la publicació, i Sara Blázquez, de la cooperativa de comunicació Dies d’agost, una de les que formen part de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, i que edita la publicació digital Setembre. La moderació anirà a càrrec del també periodista Josep Comajoan.

La sessió forma part del seguit d’actes que du a terme l’Ateneu Cooperatiu amb professionals de diferents sectors per divulgar la fórmula cooperativa com una de les que fan possible l’impuls de projectes empresarials més justos i equitatius i que possibiliten la creació d’ocupació estable i de qualitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid