Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
L'ANC obre una consulta als socis sobre la llista única pel 21D
10/11/2017 Política
L'ANC obre una consulta als socis sobre la llista única pel 21D La CUP demana que l’Ajuntament de Girona faci una campanya informativa i per fomentar la participació a l’1-O | Autor: La CUP demana que l’Ajuntament de Girona faci una campanya informativa i per fomentar la participació a l’1-O
Ahir dijous a la nit el Secretariat Nacional de l'Assemblea es va reunir amb caràcter extraordinari i va decidir obrir una consulta urgent als socis sobre l'estratègia a seguir de cara a les eleccions del 21 de desembre.

Acabem d'enviar un missatge als socis amb la pregunta:

Vols que l'Assemblea Nacional Catalana promogui una única candidatura del bloc sobiranista oberta a líders polítics i de la societat civil empresonats i perseguits judicialment?

La consulta estarà oberta 24 hores a la pàgina https://assemblea.barcelona/consulta. Tancarem la consulta el dissabte 10 de novembre a les 15.00 h.

Al llarg del dia d'avui han aparegut informacions contradictòries sobre la posició de l'Assemblea, tant especulant que donàvem suport a la llista unitària com que ens hi oposàvem. Aquesta posició correspon, naturalment, la que decideixin els seus socis.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid