Per la República
L'ANC obre una consulta als socis sobre la llista única pel 21D
10/11/2017 Política
L'ANC obre una consulta als socis sobre la llista única pel 21D La CUP demana que l’Ajuntament de Girona faci una campanya informativa i per fomentar la participació a l’1-O | Autor: La CUP demana que l’Ajuntament de Girona faci una campanya informativa i per fomentar la participació a l’1-O
Ahir dijous a la nit el Secretariat Nacional de l'Assemblea es va reunir amb caràcter extraordinari i va decidir obrir una consulta urgent als socis sobre l'estratègia a seguir de cara a les eleccions del 21 de desembre.

Acabem d'enviar un missatge als socis amb la pregunta:

Vols que l'Assemblea Nacional Catalana promogui una única candidatura del bloc sobiranista oberta a líders polítics i de la societat civil empresonats i perseguits judicialment?

La consulta estarà oberta 24 hores a la pàgina https://assemblea.barcelona/consulta. Tancarem la consulta el dissabte 10 de novembre a les 15.00 h.

Al llarg del dia d'avui han aparegut informacions contradictòries sobre la posició de l'Assemblea, tant especulant que donàvem suport a la llista unitària com que ens hi oposàvem. Aquesta posició correspon, naturalment, la que decideixin els seus socis.