Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1907- Tiroteig en un míting lerrouxista

Tiroteig en un míting lerrouxista

11/08/1907 Tal dia com avui
L’11 d’agost de 1907, Salvador Seguí "el Noi del Sucre", quan tenia 20 anys, va irrompre acompanyat d’altres anarcosindicalistes amics seus en un míting lerrouxista en el teatre Condal de Barcelona, en que volien protestar contra les infàmies que el diari de Lerroux “El Progreso” havia llençat contra Seguí, acusant-lo de ser un dels que posava bombes indiscriminadament juntament amb el provocador Joan Rull a Barcelona entre 1906 i 1907, que havien causat víctimes innocents, després de que Joan Rull fos detingut el juliol de 1907. Aquella irrupció de Seguí en el míting lerrouxista va acabar amb una baralla i un tiroteig en el que va morir un lerrouxista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid