Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25 anys de Barcelona 92
La CUP protesta per la visita de Felip VI en motiu de la commemoració de Barcelona '92

La formació independentista  afirma que cal dir a Felip VI  que "no és benvingut i que no vingui mai més perquè no és la seva terra".

25/07/2017 Política

Avui al vespre la CUP ha expressat el seu rebuig a la presència del rei Felip VI a Barcelona organitzant una manifestació (que ha comptat amb la presència de les diputades Mireia Vehí i Eulàlia Reguant) davant del Palau Albèniz on es feia l'acte central de la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Al matí la diputada Mireia Boya ha afirmat en roda de premsa al Parlament que Felip VI  "No és benvingut, no el volem, no el necessitem, som d'ànima republicana" i ha recordat que els jocs van tenir una "cara B i fosca" tant pel que fa a les "detencions i tortures a independentistes" com per la "llavor gentrificadora que es va descontrolar en un moviment turístic depredador que està expulsant els veïns". La formació independentista afirma que cal dir a Felip VI que "no és benvingut i que no vingui mai més perquè no és la seva terra". Felip VI també ha visitat el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat on el president de la federació catalana de Korfbal i membre de la Plataforma Proseleccions catalanes, Francesc Serra, ha ensenyat una estelada en ple discurs del Rei.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid