Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ni rei ni por
El Parlament no sancionarà els diputats de la CUP per haver estripat fotos de Felip VI

La mesa, amb majoria independentista, ha impedit que la mesura tirés endavant

20/12/2016 Drets i Llibertats

La mesa del Parlament ha desestimat obrir cap procés per sancionar els diputats de la CUP que van estripar fotografies del monarca espanyol Felip VI a la sala de premsa de la cambra en suport als independentistes detinguts. Ciutadans i el PP havien demanat la reprovació dels diputats per una conducta que, segons ells, incompleix el codi de conducta del Parlament.

La proposta no ha seguit endavant perquè la mesa l'ha rebutjat amb cinc vots negatius (JxS i CSQP) i només dos de positius (PSC i C's). Així doncs, la mesa ha determinat que l'acció s'empara amb la llibertat d'expressió i no ha de ser sancionada. D'haver tirat endavant, els diputats haguessin hagut d'afrontar des de multes d'entre 600 i 12.000€ fins a la suspensió temporal del càrrec.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid