Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitat
La UAB censura cartells reivindicatius al seu nou “mapa virtual”

La UAB ha creat un mapa virtual a la seva web amb més de 1.000 imatges i amb un total de vuit quilòmetres ininterromputs de passejos virtuals, en què apareixen censures algunes imatges reivindicatives existents a la universitat

25/06/2017 Drets i Llibertats

Les creadores del mapa virtual han censurat diferents cartells reivindicatius que estaven penjats a diferents espais interiors de les facultats.

Així ho explica una notícia de Cerdanyola Informa, que recull que ’empresa que ha elaborat el treball ha optat per difuminar aquests missatges crítics per intentar silenciar el moviment estudiantil en la seva lluita per una universitat pública i de qualitat.

Es tracta d'un mapa virtual de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que recull gran part del campus. El mapa l’ha realitzat l’agència CAPTURE amb eines de Google, com Google Maps i Google Street View. Aquest mapa és visible amb qualsevol ordinador o dispositiu mòbil d’última generació, i ofereix la possibilitat d’interactuar amb els continguts, fer-ne un seguiment i recompte dels espais visitats, guardar-los o compartir-los.

El recorregut permet visitar espais tan coneguts com la plaça Cívica, les instal·lacions esportives i la majoria d’edificis del campus. L’objectiu és ampliar el mapa amb la inclusió de nous espais.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid