Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bloqueig del bar a la UAB
Bar de la Plaça Cívica bloquejat per demanar la readmissió de tres treballadores

Durant tres hores un centenar d’estudiants bloquejaven dimecres el bar de la Plaça Cívica de la UAB

29/11/2012 Educació

El bar de la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona va restar inactiu des de la una del migdia fins a les quatre de la tarda per un bloqueig dels estudiants convocats pel Sindiciat d’Estudiants dels Països Catalans. Els estudiants demanen la readmissió de tres treballadores acomiadades el divendres passat per l’empresa Hotel Campus, que gestiona el servei de restauració.

Des de l’empresa expliquen que la manca de capital els ha obligat a fer una reducció de plantilla.

L’acomiadament de divendres també tindrà repercussions sobre la resta de treballadores, perquè hauran d’adoptar la feina de tres jornades laborals extres.

El bloqueig convocat pel SEPC en solidaritat amb les treballadores va comptar també amb el suport de la mateixa plantilla. Aquesta mesura ha fet possible una reunió d’Hotel Campus amb els treballadors per obrir negociacions.

El SEPC ja ha anunciat que continuarà amb les mobilitzacions si no hi ha cap acord.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid