Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Primer judici contra un estudiant independentista de la UAB acusat d'injúries i denunciat per SCC

Hi ha convocada una concentració de suport a les 12h davant dels jutjats de Cerdanyola

31/05/2017 Drets i Llibertats

Aquest migdia als jutjats de Cerdanyola se celebrarà el primer judici a un estudiant independentista de la UAB i exmilitant del SEPC UAB, denunciat per Joves Societat Civil Catalana per el pressumpte furt d'una bandera espanyola i per injúries a la bandera d'Espanya.

Davant d'aquest fet, el SEPC i Alerta solidària han denunciat "la judicialització que fa Societat Civil Catalana de conflictes polítics, com ja s'ha vist reiteradament que fan denunciant a diverses organitzacions i entitats que assenyalen els seus vincles amb l'extrema dreta. Això amb la fiscalia espanyola i les estructures de l'Estat Espanyol al seu costat"

"Ni Societat Civil Catalana ni ningú ens farà callar alhora d'assenyalar els vincles feixistes d'aquesta organització i de deixar-los clar que no són benvinguts a la UAB ni enlloc!" han remarcat en eun comunicat.

La Plataforma Antifeixista de la UAB també s'ha sumat a la concentrac¡ó 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid