Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Novetats: es publiquen nous escrits de Lluís M. Xirinacs
12/03/2017 Cultura

La Fundació Randa-Xirinacs ha informat de les novetats publicades al web www.lluismariaxirinacs.cat/wp, que tal i com vam anunciar el passat febrer recull documents concrets de l’obra de Lluís Maria Xirinacs, les seves propostes i escrits importants.

Entre les novetats més recents en destaquem la publicada a l'apartat (pestanya del web) 'VIDA'. Es tracta d'escrit sde Lluís Maria Xirinacs corresponents als Diari novembre 2004 - febrer 2005, i que formen part de l'Arxiu de germanies, secció de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs Hi trobareu l'enllaç per poder baixar el document.

A l'apartat 'MÍSTICA' s'hi ha publicat el text de Xirinacs. Quaderns 'Cinc anys i darreres espurnes', amb una introducció de Joan Parés. (Properament s'hi publicarà també la còpia escanejada dels manuscrits).

Per altra banda, al blog del Centre d'Estudis Joan Bardina s'han publicat 10 articles més que Lluís M. Xirinacs escriure a la secció "Al servei d'aquest poble" del diari Avui durant els anys 70.

L'obra escrita de Xirinacs, gratuïta i l'abast de tothom

Els dinamitzadors de  la web que publica el llegat de Xirinacs recorden que "es poden baixar tots els documents que trobeu a la web i als blocs gratuïtament. Se’n pot fer tanta divulgació com es vulgui. L’única condició exigida és que no es publiquin amb ànim comercial, ni es retoquin. Si hi ha alguna proposta, adreceu-vos a la Fundació Randa - Lluís Maria Xirinacs"

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid