Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Una trentena de persones reivindiquen Llull i Xirinacs a Randa
18/12/2016 Política

El Grup Blanquerna ha celebrat aquest dissabte al santuari de Cura a Randa un emotiu homenatge a Ramón Llull i Lluís Maria Xirinacs. Una trentena de persones han assistit a l’acte que ha comptat amb les intervencions de l’historiador Pere Fullana i el diputat de la CUP, Carles Riera, segons la crònica recollida al dBalears.

Fullana ha parlat de la significació de Randa per a Ramon Llull i l’obra del doctor il·luminat. A més ha destacat que el nom de Randa va servir a Xirinacs per donar nom a l’escola política que va fundar. Finalment, ha destacat que Randa és el nom d’una de les revistes d’estudis històrics més importants dels Països Catalans.

Per part seva, Riera ha reiterat que la figura de Xirinacs ha estat un referent i inspirador de moltes persones que actualment participen en el procés sobiranista de Catalunya. També ha destacat la seva vessant de filòsof creador d’un pensament pel qual  queden encara molts d’anys per aconseguir valorar amb la seva amplitud.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid