Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
Els diputats indígenes de l'Amazones desobeeixen el Tribunal Suprem de Veneçuela

Els diputats de l'Amazones podran ser sotmesos a la persecució judicial, i fins i tot empresonats, per desobeir la decisió del màxim tribunal veneçolà que els va expulsar de l'Assemblea Nacional

04/08/2016 Internacional
Els diputats del Bloque de la Patria van abandonar ahir l'hemicicle de sessions de l'Assemblea Nacional de Veneçuela, en protesta per la presència dels parlamentaris de l'estat Amazones. El diputat Francisco Torrealba va declarar que no estaran en les sessions mentre es mantingui el desacatament del Poder Legislatiu a la sentència del Tribunal Suprem de Justícia que va ordenar la desincorporació dels electes a Amazonas.

El diputat del Bloque de la Patria va advertir que no descarta que els diputats d'Amazones puguin ser sotmesos a la persecució judicial, i fins i tot empresonats, per desobeir la decisió del màxim tribunal veneçolà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid